מנהל/ת לענף המזון - אקונום/ית

30.4.2024
תחומי אחריות:
• ניהול תקציב ענף המזון
• מעקב ובקרה על התקציב
• ניהול תחום הרכש והמלאי
• אחריות לתפעול השוטף של חדר האוכל והלובי
• גיוס וניהול צוות עובדי חדר האוכל והלובי
• אחריות על ציוד המטבח, חדר האוכל והלובי
• פיתוח הענף
• אחריות כוללת על תחזוקת המבנה

כישורים נדרשים:

• יכולת הנעת עובדים וניהול צוות.
• ניסיון ניהולי – חובה
• אמינות ויושר אישי
• עבודה תחת לחץ
• יכולת ניהול משא ומתן
• יוזמה
• תקשורת בינאישית ויחסי אנוש טובים
• שליטה בישומי מחשב (בדגש על אקסל)
• יצירתיות, חשיבה מחוץ לקופסא
• פוליטיקה ארגונית
• רקע בתחום המזון - יתרון



תפקידים עיקריים במשרה
אדמיניסטרציה
סוג משרה
משרה מלאה
אזורי פעילות
אזור הצפון
אזור השרון והמשולש
כתובת
עין שמר
שם איש קשר לפניות
אוריין גנדלמן
הצג כתובת דוא"ל